З нагоди відзначення Дня усиновлення Подякою начальника Одеської обласної військової адміністрації нагороджений мешканець с. Прилиманське – Бугор Сергій Петрович, який став батьком для 11-ти дітей

З нагоди відзначення Дня усиновлення Подякою начальника Одеської обласної військової адміністрації нагороджений мешканець с. Прилиманське – Бугор Сергій Петрович, який став батьком для 11-ти дітей, які залишилися без батьків. Вже п’ять років він самотужки виховує дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування. Четверо вже досягли повноліття, дехто живе окремо, але постійно на зв’язку з опікуном. Вони всі разом – дружня родина, піклуються один про одного, допомагають і за порадою звертаються до батька. Завдяки підтримці і турботі люблячого опікуна, якого діти називають батьком, вони зростають у сімейному оточенні, всебічно розвиваються та досягають успіхів. «Бути батьком – велике щастя!» – говорить Сергій Петрович.

Тож бажаємо Сергію Петровичу міцного здоров’я, нескінченного натхнення, невгамовної енергії та невичерпного оптимізму, творити добрі справи і жити наповненим, насиченим, яскравим, красивим і щасливим життям.