EXPO 2030

Експо (EXPO) – всесвітня виставка, яка є символом індустріалізації, і відкритою площадкою для представлення технічних і технологічних досягнень

У 2021 році від України було подано заявку до Міжнародного бюро виставок (Париж, Франція) щодо участі у відборі країни-кандидата на проведення Всесвітньої виставки «Експо-2030» у м. Одесі. В рамках цієї виставки, що відбувається раз на п’ять років, країни презентують свої здобутки в інноваціях, технологічних розробках, демонструють свою культуру, традиції та пропонують бачення майбутнього. Проведення цього масштабного виставкового заходу в Україні надасть можливість швидшої інтеграції в європейську економіку та шанс якісної відбудови держави після перемоги у війні.

EXPO 2030 – це команда професіоналів з багатим досвідом у галузі фінансів, будівництва, архітектури та маркетингу.

EXPO 2030 – входить в групу компаній, експерти даної компанії реалізували понад 2 000 000 кв. м. проектів у країнах Східної Європи та Центральної Азії (проекти «ЕКСПО-2017 Казахстан»).

Експо-2030 стала ініціатором одного з наймасштабніших проектів в історії України, проведення в Одесі Всесвітньої виставки EXPO-2030 .

Проведення Експо 2030 в Одесі принесе в Україну:

  • Поштовх для економічного зростання;
  • Залучення капітальних інвестицій;
  • Унікальна платформа для публічної дипломатії;
  • Зміцнення іміджу країни;
  • Розвиток інновацій;
  • Створення інфраструктури для науково-технічного потенціалу.

Більш детальна інформація: https://drive.google.com/drive/u/0/folders/1AEPB1NoJx6rkLanAjtR93gAHFkuJxtMm