В Авангарді відбулися збори Одеського обласного відділення Всеукраїнської асоціації громад

Актуальні питання життєдіяльності громад Одещини, плани та пріоритети: в Авангарді відбулися збори Одеського обласного відділення Всеукраїнська асоціація громад

Поєднуючи офлайн та онлайн режими, сьогодні громади Одеської області, які є членами Всеукраїнської асоціації громад, зібралися аби обговорити нагальні питання життєдіяльності громад в умовах війни, визначити пріоритети та формат спільної роботи в комітетах ВАГ.

Відкриваючи збори, виконавчий директор ВАГ – Іван Слободяник Ivan Slobodianyk, розповів про основні пріоритети роботи асоціації.

Особисту участь у зборах взяв директор з розвитку – заступник виконавчого директора ВАГ Ігор Абрам’юк, який детально розповів про ключові заходи Всеукраїнської асоціації громад до кінця 2022 року.

Захід відвідали і представники Агенції регіонального розвитку Одеської області, які звернули увагу на актуальні грантові проєкти і програми, спрямовані на розвиток громад, зокрема відкриті у рамках Дунайської стратегії.

У ході зборів вдалося оброворити чимало питань, які сьогодні турбують громади та визначити напрями їх вирішення.

Підводячи підсумки, голова Одеського обласного відділення Сергій Хрустовський, закликав усіх до активної співпраці та підтримки тих громад, які найбільше постраждали від воєнних дій.