RASFF ПОПЕРЕДЖАЄ

До Головного управління Держпродспоживслужби в Одеській області надійшло інформаційне повідомлення системи швидкого реагування по харчових продуктах та кормах (RASFF) від 07 грудня 2022 року № 2022.6977-fup 5 щодо виявлення Salmonella enteritidis у сирих курячих смужках, що експортувались з Польщі (виробник: Imex Marek-Sala, Sp. z o.o., Poland; вантажовідправник: Krak-Tol Katarzyna i Artur Tolak sp.j., Poland) до України (отримувач: ТзОВ «ЕКСІМ ФУД», вул. Хмельницького, 10, смт Куликів, Львівська обл., 44835).

Попереджаємо щодо можливості реалізації цієї продукції на території регіону, а також доводимо до відома операторів ринку про необхідність вилучити її з обігу та письмово проінформувати про виявлену невідповідність Головне управління Держпродспоживслужби в Одеській області, що передбачено частиною 3 статті 20 Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів».

Шановні споживачі! У разі виявлення  в обігу вказаного харчового продукту, повідомляйте Головне управління Держпродспоживслужби в Одеській області за адресою: 7-а Пересипська, 6, м. Одеса, 65042, т/факс 048-716-13-01