Авангардівська територіальна Громада вітає ТОВ “Промтоварний Ринок “7 кілометр” зі святом – Днем заснування.

Авангардівська територіальна Громада вітає ТОВ “Промтоварний Ринок “7 кілометр” зі святом – Днем заснування.

Ви розпочали свою діяльність у непростий час, складні 90-ті роки і дали роботу великій кількості людей. За 33 роки існування ринок став найбільшим оптово-роздрібним ринком у Європі. В Україні немає людини, яка б не знала що таке «Сьомий кілометр».

Ми бачимо як ринок активно розвивається, і це неодмінна заслуга великої кількості працівників адміністрації промтоварного ринку, які гідно продовжують справу свого засновника Віктора Леонтійовича Добрянського.

У воєнний час, підприємство не зупинилось, продовжило працювати та забезпечує всі умови для роботи. А ще працівники ринку і підприємці долучились до волонтерського руху та доставляють гуманітарну допомогу для внутрішньо переміщених осіб, смаколики та необхідні речі нашим захисникам у найгарячіші точки на фронті.

ТОВ «Промтоварний ринок» справно сплачує податки в бюджет Авангардівської Громади, що є реальною підтримкою фінансової спроможності та вкладом у розвиток Громади.

Висловлюємо велику вдячність за багаторічну спільну працю.

Бажаємо «Сьомому кілометру» процвітання, стабільності і з кожним роком ставати все сильніше і успішніше! А всім працівникам залишатись надійною і перспективною командою. Зичимо міцного здоров’я та щоб всіх поставлених цілей вам обов’язково вдавалося досягти!