Важливе звернення до жителів Авангардівської Громади щодо ситуації з електроенергією!

‼️Важливе звернення до жителів Авангардівської Громади щодо ситуації з електроенергією!

⚠️Внаслідок ракетних ударів енергетична інфраструктура країни зазнала серйозних ушкоджень, що викликало дефіцит її генерації по всій території України.

💡Попри критичну ситуацію, електроенергією забезпечуються критично важливі об’єкти. Лінії на яких вони розташовані не вимикаються, а у разі аварійного відключення – заживлюються першочергово. Ці лінії спроектовані таким чином, що технічно не можливо відключити інші будинки та об’єкти на цій лінії, залишивши лише конкретний об’єкт критичної інфраструктури – тому ми бачимо, що в деяких районах нашої Громади світло є майже завжди, а інші багато годин сидять у темряві.

✔️Причинно-наслідково при відсутності світла не має води, не має тепла. Ми розміщували попередження про складний зимовий період, який нажаль, настав. Та ми тримаємось!

✔️На території Громади працюють Пункти незламності, в яких є світло, інтернет, вода, можна зігрітись і випити гарячого чаю. На комунальних об’єктах ЖКГ встановлені генератори для періодичної подачі води на кілька годин при тривалій вісутності світла.

✔️ДТЕК Одеські електромережі разом з владою та НЕК Укренерго робить все можливе, для усунення наслідків ударів аби максимально забезпечити світлом населення в умовах постійних терористичних ударів Росії та дефіциту потужності.

‼️Просимо Вас з розумінням поставитися до ситуації, що склалася та набратися терпіння. В жодному разі не піддавайтесь паниці та завжди перевіряйте отриману інформації на офіційних джерелах. Пам’ятайте, що наряду з ускладненням життя українців першочерговим завданням ворога є дестабілізація суспільства. Не дамо окупантам жодного шансу.

Віримо і не сумніваємось, Україна – Переможе!
Бережіть себе і рідних.
Все буде Україна🇺🇦

Авангардівський селищний голова Сергій Хрустовський