Сьогодні всією громадою проводжали в останню путь нашого земляка – Стефановича Геннадія Болеславовича

Небесний батальйон поповнися ще одним героєм! Сьогодні всією громадою проводжали в останню путь нашого земляка, військовослужбовця, побратима, сина, – Стефановича Геннадія Болеславовича.

Геннадій Болеславович народився 3 квітня 1969 року у місті Донецьк. Має вищу освіту, працював в органах Міністерства внутрішніх справ України. У 33 роки, в званні майор оперативної служби, вийшов на пенсію.

Коли у 2014 році країна агресор окопувала м. Донецьк, він з дружиною Наталією та двома доньками Оленою та Олесєю евакуювалися. У 2016 році родина переїхала до міста Одеси, а вже у 2021 році придбали житло в нашому селі Нова Долина.

У липні 2023 року Геннадій добровільно вступив до лав Збройних Сил України на посаду радіотелефоніста 1 піхотного взводу 1 піхотної роти.

Загинув наш герой 28 березня 2024 року поблизу населеного пункту Новомихайлівка Донецької області.

Схиляємо голови і дякуємо Стефановичу Геннадію Болеславовичу за те, що зупиняв те безмежне російське зло ціною свого життя, аби ми тут не зазнали жахіть війни.

Герої не вмирають! Вони поповнюють ряди небесного війська і вічно живуть в нашій пам’яті! Ми всією громадою сьогодні розділяємо горе родини і той невимовний біль, який неможливо витримати.