Авангардівський селищний голова Сергій Хрустовський провів нараду з керівниками робочих груп та директорами комунальних підприємств

🖇️Серед питань порядку денного були:

🔹 Благоустрій території населених пунктів громади. Комунальники проводять весняне прибирання території, придорожніх захисних смуг автомобільних доріг, ліквідацію несанкціонованих сміттєзвалищ.

🔹Напередодні Великодня в усіх населених пунктах пройдуть благодійні ярмарки. Зібрані кошти будуть передані на потреби ЗСУ разом із великодніми смаколиками.

🔹 До свята Великодня Відділ соціального захисту населення закупить продуктові набори для родин загиблих захисників і всіх наших жителів віком від 75 років.

🔹 ЖКП “Драгнава” і Хлібодарський ВУЖКГ продовжують перевірку всіх абонентів споживання води. Виявлені порушники притягуються до відповідальності.

🔹 Нарада пройшла в укритті Прилиманського ліцею, де завершено ремонтні роботи в другому корпусі укриття за грантові кошти проєкту DECIDE. Тепер школа забезпечена повноцінним укриттям для очного навчання всіх учнів.

🔸 В вересні наша громада отримала грант у розмірі 3,8 млн на облаштування укриття в ЗЗСО “Прилиманський ліцей” Авангардівської селищної ради.

✍️ В Прилиманському ліцеї навчається найбільша кількість дітей в Громаді – 👧👦🏻 1800 учнів, в цьому році було сформовано 10 перших класів. Завдяки програмі UNICEF за підтримки EU Civil Protection & Humanitarian Aid в цьому році було відремонтовано один корпус укриття школи. І тепер завдяки Ініціативі з відновлення шкіл Швейцарсько-український проєкт DECIDE «DECIDE: ВІДБУДОВА» відремонтовано другий корпус.