Авангардівський селищний голова зустрівся з директором української місії Міжнародної організації “Життєві ресурси”, видатним американським громадським діячем та благодійником Джоном Кахельманом.

Сьогодні до Авангардівської громади завітав Директор української місії Міжнародної організації “Життєві ресурси”, видатний американський громадський діяч та благодійник Джон Кахельман.

Під час візиту селищний голова Сергій Хрустовський подякував за надану гуманітарну допомогу Україні та розповів, як в умовах війни працюють установи нашої Громади, аби оперативно у лічені хвилини реагувати на надзвичайні ситуації, про те, як надаються сьогодні якісні медичні та адміністративні послуги, аби кожен житель та переселенець відчували підтримку та турботу з боку держави та місцевої влади.

Сергій Хрустовський поділився і проблемними питаннями та викликами, які наразі вкрай важливі: добудова амбулаторії та її оснащення сучасним медичним обладнанням, підсилення сил та засобів для пожежогасіння, добудова школи, подальше надання гуманітарної допомоги для підтримки людей.

Джон Кахельман наголосив, що українська місія готова розглянути пропозиції щодо нагальних питань громади та запевнив, що обов’язково ще завітає до Авангарду.

Варто зазначити, що вже протягом тривалого часу Міжнародна організація “Життєві ресурси” тісно співпрацює з Одеською Міжнародною академією, зокрема ректором академії, професором Алірезою Пахлеванзаде, який і став ініціатором візиту Джона Кахельмана до нашої громади для налагодження подальшої співпраці з українською місією.

Для довідки:

Українська місія Міжнародної організації “Життєві ресурси” вже понад два десятиліття надає різні види благодійної допомоги – від спорядження військовослужбовцям до медичного обладнання лікарням.

Станом на початок 2014 року на територію України було ввезено більше 10 контейнерів з різноманітним медичним обладнанням.

З 2014 року за ініціативи Джона Кахельмана щорічно у прифронтові зони відправлялися гуманітарні вантажі, зокрема, одяг, ліки, медичне обладнання.

З лютого 2022 року українська місія розширила свою допомогу на всі регіони України. За останні півроку до громад України спрямовано понад 140 контейнерів гуманітарної допомоги.